En spontan overnatning efter job resulterede i noget af en historie for Martin Olsen.

Efter en god nats søvn uden et eneste bib fra JRC’s XTX alarmer, gik vækkeuret kl. 04 og det var tid til at pakke sammen inden arbejdet kaldte igen! Men til min undren manglede min ene stang, som stod for sig selv, hvad kunne der være sket? Ikke en lyd fra bidmelderen, men stangen var væk.
Fiskede ret stram bremse på grund grøde situationen i søen, så stangen måtte være smuttet i ved et hug fra en karpe. Problemet var nu at det var mørkt og arbejdet kaldte om kort tid. Stangen var ikke umiddelbart til at se, da jeg tog afsted.
Efterendt arbejde blev jeg bare nødt til at køre tilbage til søen og kigge efter igen!

I det klare vand kunne jeg se en grov skælkarpe stå i overfladen et stykke ud og virkede som om den ikke kunne svømme væk. En hurtig beslutning om at smide tøjet og hoppe i baljen blev taget, men netop som vandet gik mig til halsen forsvandt karpen ned i grøden og væk var den. Lettere trist, blev der svømmet tilbage til land. Men på vejen ind mærkede jeg linen omkring benet,
Stangen blev fundet og gravet fri for en stor klump grøde. Efter at have trædet vande over 2 meter vand og fjernet noget der lignede 500 kg grøde kom en solid karpe til syne. Efter en kort fight kunne jeg nette den gamle skønhed af en skælkarpe.

Tacklet som holdt krog holdet var et simpelt D-rig bundet på JRC’s nye tackle sortiment. Selv Penn’s Rival longcast holdt til 6-7 timer under vand. Efter adskillelse kunne det konstateres at der stort set ingen vand var i hjulet samt alle de smurte områder stadig havde et godt lag af fedt.

Martin Olsens Penn Rival efter 6-7 timer under vand – ikke meget var trængt ind i hjulhuset!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *